WAT WIJ DOEN

Creatieve, innovatieve, functionele
Wij creëren succesvolle website en digitale producten via geïnspireerd ideeën en doordachte creativiteit.

Wij bieden een breed scala van web development en design diensten, waaronder web, seo, app, print, branding en e-mail naar een gevarieerde lijst van klanten in de meeste bedrijfssectoren. Wij zijn een gepassioneerde groep van creatieven en technologen, expert in wat we doen en duidelijk over hoe we het doen. Wij zijn trots op een klein bureau. Wij bouwen sterke persoonlijke relaties met onze klanten waardoor wij een ongekend niveau van klantenservice te leveren. Hi-Techsoft, is een perfecte keuze met een vruchtbare mix van complete oplossingen voor het web in Amsterdam.

ONZE DIENSTEN

Web ontwikkeling

Wij beloof om excellentie in combinatie met kwaliteit te leveren. Een groot webdesign moet worden aangevuld met even groot website development voor uw website om de beste resultaten die u verwacht van het te leveren

Lees verder

Brandmerken

Wij klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien en verbeteren van de naamsbekendheid in de markt door middel van een effectieve marketing strategie.

Lees verder

Ecommerce Ontwikkeling

Bij Hi-Techsoft Amsterdam, wij zijn gespecialiseerd in e-commerce. Wij richten ons op het creëren van prachtig ontworpen e-commerce producten en diensten aan u, om u een succesvolle .

Lees verder

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van invloed zijn op de zichtbaarheid van een website of een webpagina in zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees verder

Mobiele App

Wij zijn een voorloper onder de mobiele applicatie-ontwikkeling bedrijven in Amsterdam. Wij bieden op maat ontwikkeling van diensten voor de iPhone , iPad, Android, WordPress, en Magento platformen.

Lees verder

EcomBusiness Websites

Wij ontwerpen, ontwikkelen en op de markt best practice e-commerce websites met behulp van Magento. Wij maken ook gebruik van verschillende platforms, waaronder XCart.

Lees verder

Onze webdesign en Development Werkwijze

EEN GOEDE PLANNING & ANALYSE

Uw eisen zijn uniek, dus we ervoor zorgen dat we de tijd om uw bedrijf te begrijpen nemen. We verzamelen een enorme hoeveelheid informatie over onze klanten bedrijf door middel van reviews en analyse.

DESIGN & UI

Expert Web en Graphic Services van de beste Webdesign Company in Amsterdam. Goed design is altijd onvergetelijk. wat een goede zaak is alles over. omdat het succes website hangt af van hoe de gebruikers waarnemen.

Implementeren en componenten

Onze website development team bestaat uit ervaren professionals die goed thuis in verschillende technologieën. Wij hebben ook de bewezen ervaring en expertise in Search

WE LANCEREN

Vóór de lancering van, alles wat we kunnen doen we om te zorgen dat er een soepele overgang. Ons team aanpak doet de beste baan voor de diverse uitdaging van het testen van een website.

WEBSITEONTWERP & ONTWIKKELING | LOGO ONTWERPEN | FLYERS ONTWERPEN |
MERK | APP-ONTWIKKELING

VRAAG VANDAAG EEN OFFERTE AAN

 

CONTACT ONS

BEDRIJVEN WAARVOOR WIJ RESULTATEN HEBBEN GEMAAKT