Hitechsoft huurt alleen beter dan de beste.

Als je kunt bewijzen ons hoe goed je bent, en je over het web gepassioneerd bent en kan een reële impact te maken, in contact te komen.
Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. Neem een kijkje op onze huidige vacatures hieronder kan gelden voor de betreffende positie van het verzenden van uw CV.

verkoop uitvoerend:

We zijn op zoek naar een verkoop Executive om een bloeiende web development / digitale communicatie bureau dat is op zoek naar haar succesvolle sales team uit te breiden aan te sluiten. Uw belangrijkste taak zal zijn om de bestaande portefeuille, die is geconcentreerd rond high-tech elektronica en engineering klanten groeien.

De succesvolle kandidaat zal een goed begrip van webtechnologieën en de voordelen ervan in het bedrijfsleven hebben, tonen bewezen geschiedenis werkzaam als sales executive in relatie tot web development of digitale marketing en design. Je moet uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en hebben de mogelijkheid om overtuigende voorstel documenten en bent u verplicht om uw eigen leads te genereren en uw belangrijkste focus zal zijn om de verkoop te verhogen.

Verantwoordelijkheden:

vooruitzichten en genereert new business door middel van verschillende vormen van zelf gegenereerde leads Vermogen om zelfstandig en effectief te werken om te voldoen aan de dag-tot-dag uitdagingen Verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe zakelijke groei. Bereid, herzien en leveren offertes aan klanten Logeren op de hoogte van het bedrijf en concurrenten producten en prijzen imago en producten bedrijf bevorderen.Als u denkt dat u de kwaliteiten en eigenschappen die nodig zijn om met succes voldoen aan deze spannende functie, stuur dan je CV naar jobs@hitechsoft.nl met als onderwerp Sales Executive.

positie :

web Designe

ervaring:

Meer dan 2 jaar Vereiste vaardigheid (s): HTML, XHTML, XML, CSS, Dreamweaver, Photoshop, Flash etc.

Gewenst profiel:

Minimaal 2 jaar werkervaring in de gerelateerde veld is verplicht voor deze functie, moet bekend zijn met Web 2 ontwerpen en technologieën.

Locatie:

Nederland / Amsterdam
Stuur je CV naar jobs@hitechsoft.nl

Need Help?

We zijn toegewijd aan de professionele web development diensten tegen betaalbare prijzen aan te bieden voor kleine tot grote bedrijven in Nederland Bel nu: +31(0)626600004 e-mail: sales@hitechsoft.nl.